Spuitzak

Een spuitzak wordt gebruikt om bijvoorbeeld gebak te garneren met slagroom of banketbakkersroom. Het zijn vaak linnen of kunststof zakken die taps toelopen en meestal verschillende mondstukken hebben.

Spuitzak

Door in de spuitzak te knijpen kan je nauwkeurig doseren hoeveel room je wilt toevoegen. De verschillende mondstukken hebben diverse maten en vormpjes om bijvoorbeeld een gekartelde garnering te maken.

Je kan ook wegwerp spuitzakken kopen waarbij je telkens je eigen mondstukjes gebruikt. Dit is iets duurder in gebruik maar scheelt je wel heelw at schoonmaakwerk.

Wil je een spuitzak kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een spuitzak vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens