Stamppotpan

Een stamppotpan is een hoge kookpan of soeppan die genoeg ruimte biedt om ingrediënten goed fijn te stampen. Vooral als je een stamppot met andijvie of boerenkool maakt neemt de groente vaak veel ruimte in, het is dan fijn als niet alles steeds over de rand valt.

Stamppotpan

Zelf gebruik ik altijd mijn soeppan voor het maken van stamppotten, een grote waar wel 9 liter soep in kan. Zelfs met een hele lading vers gesneden andijvie of boerenkool past alles er zonder problemen in. Je kan alle ingrediënten makkelijk fijnstampen tot een heerlijke stamppot.

En heb je eens geen zin in stamppot dan maak je er gewoon een lekkere soep in. Zo haal je echt alles uit deze pan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Wil je een stamppotpan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een stamppotpan vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens