Tomatenmes

Een tomatenmes is een klein keukenmes met een smal lemmet met een gekartelde rand. Een tomatenmes is ideaal voor het fijn kunnen snijden van overrijpe tomaten en andere zachte producten.

Tomatenmes

Door het smalle lemmet en de gekartelde rand snijd een tomatenmes met alle gemak door de meest rijpe vruchten. Erg makkelijk als je ergens heel dunne plakjes van moet snijden. Door de karteltjes en de fijne afmeting kan je er ook prima worsten mee snijden.

Ik gebruik het tomatenmes vaak bij het bereiden van broodjes en besefte pas dat ik het altijd heb gemist tot ik er eindelijk eentje had.

Wil je een tomatenmes kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een tomatenmes vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens