Tulband bakvorm

Een tulband bakvorm, of tulbandvorm, is een ronde bakvorm met een verhoging in het midden. Hierdoor krijg je een ronde cake of taart met een gat in het midden. Een tulbandvorm heeft ook vaak een enigszins geribbelde onderkant waardoor je een mooi reliëf op je gebak krijgt.

Tulband bakvorm

Tulband bakvormen zijn te koop in metaal of van siliconen. In vergelijking met gewone cakevormen moet een tulband vaak net ietsjes langer in de oven staan, al is dat natuurlijk weer afhankelijk van de grootte van de tulband bakvorm.

Wil je een tulband bakvorm kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een tulband bakvorm vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens