Uitsteekvormen

Uitsteekvormen zijn onmisbaar voor iedereen die graag koekjes bakt. Met een uitsteekvorm druk je eenvoudig de gewenste vorm uit een lap deeg om zo koekjes in een bepaalde vorm te kunnen maken. De meeste uitsteekvormen zijn van RVS maar ook plastic uitsteekvormpjes komen regelmatig voor.

Uitsteekvormen

Let bij het gebruik van uitsteekvormpjes altijd even op met welke kant je het deeg uitsteekt, dit is niet altijd even makkelijk te zien. Kies altijd de scherpste kant en wrik deze tijdens het uitsteken heel subtiel heen en weer, zo weet je zeker dat het deeg goed los is gekomen van de rest van de lap. Stukjes deeg die je over houdt kneed je weer tot een bal en rol je daarna weer uit waarna je verder kan met het uitsteken.

Wil je uitsteekvormen kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve uitsteekvormen vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens