Vlamverdeler

Een vlamverdeler is een erg handig hulpmiddel als je graag vlees wilt stoven of braden. De vlamverdeler plaats je tussen je fornuis en de pan en zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig over de hele pan wordt verdeeld.

Vlamverdeler

De vlamverdeler gebruik je zodat je het vlees uren in de pan kan laten sudderen waarbij alles gelijkmatig wordt verhit. Als je geen vlamverdeler gebruikt zal je regelmatig alle ingrediënten moeten roeren om aanbranden te voorkomen.

De vlamverdeler is niets meer dan een ronde plaat van warmtegeleidend materiaal. Zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor de grootste pan die je hebt, zo kan je hem altijd gebruiken.

Ook kwam ik een voordelige vlamverdeler tegen bij Kitchen&More voor nog geen tien euro. Kitchen&More is een online kookwinkel waar je een grote collectie kookbenodigdheden vindt.

Wil je een vlamverdeler kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een vlamverdeler vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens