Wokpan

De wokpan is onmisbaar voor iedereen die graag Oosterse maaltijden bereidt. Met een wok kan je prima roerbakken en blijft de groente lekker knapperig, ook voor het roerbakken van vlees is een wok erg geschikt.

Wokpan

Je hebt globaal twee soorten wokpannen. De eerste is een uitvoering met lange steel waar je de ingrediënten gemakkelijk mee door de wok kan schudden. De tweede heeft twee handvaten waarbij je meer met de spatel werkt.

Zelf gebruik ik een gietijzeren wok met twee handvaten, deze staat lekker stevig op je fornuis en wordt door het gietijzer door en door warm. Een wat lichtere wok is weer handiger te hanteren dus wat je kiest hangt volledig af van je eigen voorkeur.

Wil je een wokpan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een wokpan vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens