IJsvormpjes

IJsvormpjes

IJsvormpjes zijn onmisbaar als je graag zelf ijsjes maakt. Je kan ze natuurlijk gebruiken voor simpele waterijsjes maar ook met andere ingrediënten kan je heerlijke likijsjes en ijslollies maken.

Bijvoorbeeld met yoghurt en verse vruchten maak je erg lekkere ijsjes, en ze zijn nog gezond ook. Meng de ingrediënten, pureer ze en doe ze in de ijsvormpjes. Daarna schuif je ze in je vriezer en hoef je alleen nog maar te wachten.

Je hebt ook systemen waarbij je een koelelement in de vriezer bewaart en hier een houder opzet. Zo zijn je ijsjes nog eerder klaar.

IJsvormpjes kopen

Wil je een ijsvormpjes kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens