Keukenrasp

Keukenrasp

Een keukenrasp wordt gebruikt om bepaalde ingrediënten fijn te raspen. Of het nu gaat om het raspen van kaas, chocolade of nootmuskaat, als je een goede keukenrasp hebt is dat zo gedaan.

Je hebt verschillende soorten keukenraspen, de bekendste is misschien wel de metalen keukenrasp waar verschillende raspen op te vinden zijn. Deze heb ik ook lang gebruikt maar inmiddels ben ik overgestapt op de raspen van het merk Microplane.

Deze raspen zijn beduidend scherper en maken het mooiste schaafsel van ieder ingrediënt. De raspen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en het is handig om zowel een fijne als een wat grovere rasp in je keuken te hebben.

Keukenrasp

Keukenrasp kopen

Wil je een nieuwe keukenrasp kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens