Ovenschaal

Ovenschaal

Een ovenschaal is onmisbaar voor het bereiden van een groot aantal ovenmaaltijden. Een lekkere lasagne, een ovenschotel of bijvoorbeeld gegratineerde aardappeltjes zijn niet te maken als je geen goede ovenschaal hebt.

Ovenschalen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen waarvan hittebestendig glas, porselein en terracotta de meest voorkomende zijn. Het is handig om ovenschalen in verschillende afmetingen en hoogtes te hebben zodat je allerlei verschillende gerechten kan bereiden.

Ovenschaal

Ovenschaal kopen

Wil je een nieuwe ovenschaal kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens