Oventhermometer

Oventhermometer

Een oventhermometer is voor mij inmiddels onmisbaar geworden. Iedere oven is anders en de ingestelde temperatuur kan vaak afwijken van de daadwerkelijke temperatuur in je oven. Vooral bij het bakken van cakes, taarten en ander gebak is de juiste oventemperatuur erg belangrijk.

Door een oventhermometer in je oven te zetten zie je meteen of en hoeveel de temperatuur van jouw oven afwijkt. Het is hierbij belangrijk dat je de thermometer op de plek zet waar je ook je gerecht zal zetten. Ook moet je oven goed voorverwarmd zijn voordat de thermometer de jiistge temperatuur aan geeft.

Oventhermometer

Zelf neem ik mijn oventhermometer tegenwoordig mee als ik op vakantie ben. Vooral in vakantiehuisjes zitten vaak niet de beste ovens, het is dan handig de afwijking te weten als je toch iets lekkers wilt bakken. Het kost je maar een paar euro en bespaart je misschien wel een hoop ellende.

Oventhermometer kopen

Wil je een nieuwe oventhermometer kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens