Pureeknijper

Pureeknijper

Een pureeknijper is een handig hulpmiddel voor het maken van een smeuïge aardappelpuree. Je knijpt de gekookte aardappels door de kleine gaatjes waardoor je een heerlijk luchtige puree krijgt. Ideaal als je de puree van een aardappelstamper te grof vindt.

Pureeknijper

Behalve aardappels kan je ook andere zachte ingrediënten pureren met een pureeknijper. Let bij aanschaf van een pureeknijper goed op of je de onderdelen los kan halen, zo is deze veel makkelijker schoon te maken.

Pureeknijper kopen

Wil je een nieuwe pureeknijper kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens