Rechaud

Rechaud

Een rechaud, of warmhoudplaat, wordt gebruikt om gerechten op tafel warm te houden. Meestal is een rechaud een langwerpige standaard waar je een schaal, pan of beiden tegelijk op kan zetten.

Een rechaud kan worden verwarmd met elektriciteit, een oplaadbare batterij of met waxinelichtjes. Een rechaud is handig bij een diner waar meerdere gerechten op tafel komen te staan. Bovendien is een rechaud onmisbaar voor iedereen die graag kaasfondue maakt.

Rechaud

Rechaud kopen

Wil je een nieuw rechaud kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens