Vijzel

Vijzel

Een vijzel wordt gebruikt voor het fijnmalen van kleine hoeveelheden kruiden en specerijen. Door de stamper in de kom te drukken en draaien kan je de ingrediënten eenvoudig fijnmalen en komt de smaak en geur zoveel mogelijk naar voren.

Je hebt vijzels in allerlei maten en materialen en welke je kiest hangt af van jouw eigen voorkeur. Let er wel op dat de vijzel goed zwaar is zodat deze niet om kan vallen terwijl je aan het malen bent. Zelf heb ik een granieten vijzel, niet al te groot.

Vijzel

Vijzel kopen

Wil je een nieuwe vijzel kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens