Vlamverdeler

Vlamverdeler

Een vlamverdeler is een erg handig hulpmiddel als je graag vlees wilt stoven of braden. De vlamverdeler plaats je tussen je fornuis en de pan en zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig over de hele pan wordt verdeeld.

Vlamverdeler

De vlamverdeler gebruik je zodat je het vlees uren in de pan kan laten sudderen waarbij alles gelijkmatig wordt verhit. Als je geen vlamverdeler gebruikt zal je regelmatig alle ingrediënten moeten roeren om aanbranden te voorkomen.

De vlamverdeler is niets meer dan een ronde plaat van warmtegeleidend materiaal. Zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor de grootste pan die je hebt, zo kan je hem altijd gebruiken.

Vlamverdeler kopen

Wil je een nieuwe vlamverdeler kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens