Deegroller

Deegroller

Deegrollers heb je in allerlei soorten en maten. Zelf gebruik ik een eenvoudige houten deegroller. Hier kan ik prima mee uit de voeten. Een deegroller gebruik je om deeg goed en gelijkmatig plat te krijgen. Daarna kan je het weer verder verwerken.

Je hebt deegrollers uit één stuk. Hierbij laat je de handvatten door je handen rollen. Andere deegrollers hebben een vaste kern met daarop een losse rol. De handvatten zitten dan vast in je handen terwijl de rol over het deeg rolt.

Ook zijn er deegrollers waar je verschillende randen op kunt zetten. Hierdoor kan je het deeg makkelijk op de gewenste dikte krijgen.

Deegroller

Deegroller kopen

Wil je een nieuwe deegroller kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens