Spuitzak

Spuitzak

Een spuitzak wordt gebruikt om bijvoorbeeld gebak te garneren met slagroom of banketbakkersroom. Het zijn vaak linnen of kunststof zakken die taps toelopen en meestal verschillende mondstukken hebben.

Door in de spuitzak te knijpen kan je nauwkeurig doseren hoeveel room je wilt toevoegen. De verschillende mondstukken hebben diverse maten en vormpjes om bijvoorbeeld een gekartelde garnering te maken.

Je kan ook wegwerp spuitzakken kopen waarbij je telkens je eigen mondstukjes gebruikt. Dit is iets duurder in gebruik maar scheelt je wel heelw at schoonmaakwerk.

Spuitzak

Sptuizak kopen

Wil je een spuitzak kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens