Muffinblik

Muffinblik

Een muffinblik is ideaal voor het bakken van muffins en cupcakes. Je hebt muffinblikken met een verschillend aantal vormen waarvan ik twaalf het handigst vind, net niet te weinig en niet teveel. Behalve als je voor een traktatie 30 cupcakes moet maken, maar dat is een ander verhaal.

Je kan de muffins of cupcakes direct in de muffinvorm bakken, zelf kies ik er altijd voor om er nog papieren bakvormpjes in te doen. Dit ziet er niet alleen leuker uit als ze klaar zijn maar scheelt ook weer wat schoonmaakwerk. Als je er toch voor kiest om je muffins of cupcakes direct in de vorm te bakken moet je deze wel eerst even invetten met boter, zo komen ze er veel makkelijker uit.

Muffinblik

Muffinvorm kopen

Wil je een nieuwe muffinvorm kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens