Uitsteekvormen

Uitsteekvormen

Uitsteekvormen zijn onmisbaar voor iedereen die graag koekjes bakt. Met een uitsteekvorm druk je eenvoudig de gewenste vorm uit een lap deeg om zo koekjes in een bepaalde vorm te kunnen maken. De meeste uitsteekvormen zijn van RVS maar ook plastic uitsteekvormpjes komen regelmatig voor.

Let bij het gebruik van uitsteekvormpjes altijd even op met welke kant je het deeg uitsteekt, dit is niet altijd even makkelijk te zien. Kies altijd de scherpste kant en wrik deze tijdens het uitsteken heel subtiel heen en weer, zo weet je zeker dat het deeg goed los is gekomen van de rest van de lap. Stukjes deeg die je over houdt kneed je weer tot een bal en rol je daarna weer uit waarna je verder kan met het uitsteken.

Uitsteekvormen

Uitsteekvormen kopen

Wil je nieuwe uitsteekvormen kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens