Koksmes

Koksmes

Het koksmes is samen met mijn officemes het meest gebruikte mes in mijn keuken. Met het veelzijdige koksmes kan je bijna alles snijden, van vlees tot groenten en zachte tot hardere ingrediënten.

Het koksmes is redelijk groot mes met een stevig lemmet dat niet helemaal recht doorloopt. Door deze vorm kan je met het mes heel erg makkelijk snijden én bijvoorbeeld kruiden fijn hakken. Je kan het koksmes goed beetpakken en het werkt dan ook erg prettig.

Samen met het officemes mag een koksmes niet ontbreken in je keuken. Kies als je het er voor overhebt voor een wat duurdere uitvoering en bij goed onderhoud heb je een leven lang plezier van je koksmes.

Koksmes

Koksmes kopen

Wil je een nieuwe koksmes kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens