Officemes

Officemes

Een officemes is een wat kleiner keukenmes dat je voor een groot aantal doelen kan gebruiken. Het heeft een smal lemmet en een spits uiteinde waardoor het erg geschikt is voor het snijden van ingrediënten als groenten en fruit.

Het officemes is samen met het koksmes het meest gebruikte mes in mijn keuken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes maar zelf vind ik een lemmer van 12 cm het prettigst werken. Wat mij betreft mag een officemes dus in geen enkele keuken ontbreken.

Officemes

Officemes kopen

Wil je een nieuwe officemes kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens