Tomatenmes

Tomatenmes

Een tomatenmes is een klein keukenmes met een smal lemmet met een gekartelde rand. Een tomatenmes is ideaal voor het fijn kunnen snijden van overrijpe tomaten en andere zachte producten.

Door het smalle lemmet en de gekartelde rand snijd een tomatenmes met alle gemak door de meest rijpe vruchten. Erg makkelijk als je ergens heel dunne plakjes van moet snijden. Door de karteltjes en de fijne afmeting kan je er ook prima worsten mee snijden.

Ik gebruik het tomatenmes vaak bij het bereiden van broodjes en besefte pas dat ik het altijd heb gemist tot ik er eindelijk eentje had.

Tomatenmes

Tomatenmes kopen

Wil je een nieuw tomatenmes kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens