Hapjespan

Hapjespan

Een hapjespan of sauteerpan is een soort koekenpan maar dan met een hogere rand. Hierdoor kan je makkelijk een grotere hoeveelheid bereiden zonder dat je gerecht over de rand valt.

Hapjespannen zijn er in verschillende materialen en bij veel hapjespannen zit ook een deksel, hiermee kan je het gerecht lekker laten sudderen zonder dat er vocht verloren gaat.

In een hapjespan kan je ook prima eenpansgerechten bereiden. Als er geen anti-aanbaklaag in zit is een sauteerpan ook ideaal voor het bereiden van een wat grotere hoeveelheid vlees.

Sauteerpan of hapjespan van Calphalon

Hapjespan kopen

Wil je een nieuwe hapjespan kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens