Kookpan

Kookpan

De kookpan is misschien wel de meest gebruikte pan in de keuken. Iedereen heeft wel een set kookpannen voor het bereiden van aardappelen en groenten. Zelf gebruik ik meestal twee kookpannen tegelijk als ik een gewone maaltijd op tafel zet.

Meer informatie over deze pannen vind je in een artikel dat ik eerder heb geschreven op Kookidee.nl, hier worden ook veel andere soorten pannen in besproken. Ik heb een set met RVS-kookpannen die bijna overal voor te gebruiken zijn.

Kookpan

Kookpannen kopen

Wil je nieuwe kookpannen kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens