Poffertjespan

Poffertjespan

Een poffertjespan is een meestal ronde pan met daarin een aantal holle openingen. Door hier beslag in te gieten of te spuiten kan je in één keer een volledige portie poffertjes bakken. Meestal smeer je de openingen van tevoren even in met roomboter.

In de meeste gevallen is een poffertjespan van gietijzer gemaakt. deze pannen zijn lekker zwaar en worden goed heet. Ook zijn er pannen in RVS of met antiaanbaklaag te verkrijgen. Mijn voorkeur ligt bij een gietijzeren poffertjespan, en daarin bak je gewoon de allerlekkerste poffertjes.

Poffertjespan

Poffertjespan kopen

Wil je een nieuwe poffertjespan kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens