Soeppan

Soeppan

Een soeppan is een grote en hoge pan die heel erg geschikt is voor het maken van grote hoeveelheden soep. Ook kan je een soeppan trouwens prima gebruiken voor het maken van een lekkere stamppot. Door de hoogte kan je er zonder problemen veel in doen en hoef je niet bang te zijn dat alles er tijdens het stampen uitvalt.

Je hebt allerlei soorten en maten soeppannen in verschillende materialen. Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat een soeppan een dikke bodem heeft, zo kan je deze lekker lang op het vuur laten pruttelen en wordt de warmte bovendien goed vastgehouden in de pan. Ook een deksel is nodig zodat er geen vocht en smaak ontsnapt tijdens het koken.

Ben je een liefhebber van stamppot en soep dan mag een soeppan eigenlijk niet ontbreken in je keuken.

Soeppan

Soeppan kopen

Wil je een nieuwe soeppan kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens