Stamppotpan

Stamppotpan

Een stamppotpan is een hoge kookpan of soeppan die genoeg ruimte biedt om ingrediënten goed fijn te stampen. Vooral als je een stamppot met andijvie of boerenkool maakt neemt de groente vaak veel ruimte in, het is dan fijn als niet alles steeds over de rand valt.

Zelf gebruik ik altijd mijn soeppan voor het maken van stamppotten, een grote waar wel 9 liter soep in kan. Zelfs met een hele lading vers gesneden andijvie of boerenkool past alles er zonder problemen in. Je kan alle ingrediënten makkelijk fijnstampen tot een heerlijke stamppot.

En heb je eens geen zin in stamppot dan maak je er gewoon een lekkere soep in. Zo haal je echt alles uit deze pan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Stamppotpan

Stamppotpan kopen

Wil je een nieuwe stamppotpan kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens