Steelpan

Steelpan

Een steelpan is een pan met een lange steel, hierdoor kan je de pan makkelijk beet pakken en bewegen boven het vuur. Ideaal voor het smelten van boter, het maken van sauzen en andere bereidingen waarbij de ingrediënten boven het vuur gemengd moeten worden.

Zelf gebruik ik de steelpan regelmatig in mijn keuken, ik heb dan ook meerdere steelpannen in de keukenlade liggen. Je kan natuurlijk ook een gewone pan voor deze bereidingen gebruiken maar zelf vind ik de steelpan erg makkelijk werken.

Steelpan

Steelpan kopen

Wil je een nieuwe steelpan kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens