Wokpan

Wokpan

De wokpan is onmisbaar voor iedereen die graag Oosterse maaltijden bereidt. Met een wok kan je prima roerbakken en blijft de groente lekker knapperig, ook voor het roerbakken van vlees is een wok erg geschikt.

Je hebt globaal twee soorten wokpannen. De eerste is een uitvoering met lange steel waar je de ingrediënten gemakkelijk mee door de wok kan schudden. De tweede heeft twee handvaten waarbij je meer met de spatel werkt.

Zelf gebruik ik een gietijzeren wok met twee handvaten, deze staat lekker stevig op je fornuis en wordt door het gietijzer door en door warm. Een wat lichtere wok is weer handiger te hanteren dus wat je kiest hangt volledig af van je eigen voorkeur.

Wokpan

Wokpan kopen

Wil je een nieuwe wokpan kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens