Snijplank

Snijplank

Een goede set snijplanken mag niet ontbreken in je keuken. Het werkt niet alleen makkelijker dan op een bord of rechtstreeks op het aanrecht maar zorgt er ook voor dat je keukenmessen veel langer meegaan.

Je hebt snijplanken in alle soorten en maten, van strakke plastic snijplanken tot mooie snijplanken van bijvoorbeeld bamboe. Het is het meest hygiënisch om een aparte snijplank te gebruiken voor vlees, vis, groenten en warme gerechten.

Ook voor brood en gebak gebruik ik een snijplank, maar dan een goede stevige van hout. Zelf heb ik een mooie snijplankenset van Joseph Joseph met daarin vier verschillende snijplanken. Daarnaast dus een stevige houten en verschillende maten standaardsnijplanken van plastic.

Snijplank

Snijplank kopen

Wil je een nieuwe snijplank kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens