Maatbeker

Maatbeker

Een maatbeker gebruik je voor het afmeten van vloeibare en sommige vaste ingrediënten zoals melk, water en bijvoorbeeld bloem. De literaanduiding is de meest gangbare maar er zijn ook maatbekers met andere maataanduidingen.

Voor iedereen die graag koekjes en gebak maakt is een maatbeker met cup-aanduidingen erg handig. Bereid je vaak buitenlandse recepten waar meeteenheden als oz. worden gebruikt dan kan je ook maatbekers met internationale meeteenheden kopen.

Het is handig om meerdere maatbekers in verschillende maten in huis te hebben. Soms heb je maar weinig van iets nodig en dan volstaat een kleinere maatbeker. Ook is het handig als je meerdere ingrediënten moet afmeten je ook meerdere maatbekers tot je beschikking hebt.

Maatbeker

Maatbeker kopen

Wil je een nieuwe maatbeker kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens