Maatlepels

Maatlepels

Maatlepels zijn onmisbaar voor iedereen die nauwkeurig een recept wil volgen. Vaak wordt gebruik gemaakt van maataanduidingen als eetlepels of halve theelepels. Met een set maatlepels weet je altijd zeker dat je de juiste hoeveelheid toevoegt aan je gerecht.

Op veel maatlepels vind je twee aanduidingen, de ‘lepelaanduiding’ en een milliliter aanduiding. Je kan met een maatlepel zowel vloeibare als vaste ingrediënten afmeten en deze mag dan eigenlijk ook niet ontbreken in je keuken.

Maatlepels

Maatlepels kopen

Wil je een setje maatlepels kopen? Klik dan hier voor het volledige aanbod bij Bol.com.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens