Alles voor de picknick

Alles voor de picknick

Zodra de temperatuur boven de 20 graden komt verplaatst mijn leven zich steeds meer richting buiten. Gezellig barbecueën in de tuin of picknicken met vrienden en familie, of zelfs een combinatie van beiden. Hieronder vind je alles voor de picknick, van complete picknicksets tot mooie picknick kleden.

Thuis bereid je alvast lekkere salades en andere hapjes en daarna zoek je een park, bos of strand op. Eventueel neem je een handige draagbare barbecue mee en het feest kan beginnen. Met al deze leuke picknickspullen ben jij alvast helemaal klaar voor het komende picknickseizoen.

Picknickmanden

Deze picknickmanden zijn ideaal als je met een wat kleiner gezelschap gaat picknicken. In de meeste manden vind je handig servies en bestek voor een geslaagde picknick. In de picknickmand heb je bovendien genoeg ruimte voor lekkere hapjes. Je klapt je picknickmand open en kan meteen ‘aan tafel’.

Picknickmanden

Bekijk de picknickmanden bij Bol.com.

Picknick dekens

Als je lekker gaat picknicken wil je natuurlijk wel enigzins comfortabel zitten. Met deze mooie picknickdekens hoef je niet bang te zijn dat je met je kleding in de aarde of – nog erger – tussen de mieren komt te zitten. De meeste picknickkleden zijn voorzien van een waterafstotende onderkant waardoor je altijd droog zit.

Picknick kleden

Bekijk de picknick dekens bij Bol.com.

Koelboxen en koeltassen

Niets is vervelender dan lauwwarme salades en te warme drankjes tijdens je picknick. Met deze handige koelboxen en koeltassen blijven de meegebrachte etenswaren en drankjes lekker koel. De koelboxen en koeltassen zijn beschikbaar in alle maten en vormen dus er is voor ieder wat wils.

Koelboxen en koeltassen

Bekijk de koelboxen en koeltassen bij Bol.com.

Wijnkoelers

Mocht je koelbox vol zitten met lekkere hapjes en salades dan is een wijnkoeler misschien een uitkomst. In deze wijnkoeler heb je een koude fles wijn of rosé onder handbereik. Het ziet er niet alleen feestelijk uit maar is dus ook nog eens reuzehandig. Een echte picknicker neemt natuurlijk allebei mee.

Wijnkoelers

Bekijk de wijnkoelers bij Bol.com.

Waterkannen

Behalve bier en wijn is een fris glas water natuurlijk ook altijd lekker. Met deze waterkannen heb je altijd een glas koel water. En met een aantal waterkannen kan je ook een lekker smaakje aan je water geven. Bijvoorbeeld een fris glas water met aardbeien, komkommer of framboos. Ideaal op een warme dag.

Waterkannen

Bekijk de waterkannen bij Bol.com.

Servies om mee te nemen

Als je gezellig gaat picknicken is het natuurlijk leuk om van mooi servies te eten. Plastic bordjes zijn dan wel handig maar echt mooi ziet het er niet uit. Dit melamine servies is prima geschikt om mee te nemen. Het is stevig, weegt niet veel en is weer makkelijk schoon te krijgen.

Servies om mee te nemen

Bekijk alle servies om mee te nemen bij Bol.com.

Meeneem barbecues

Als je gaat picknicken kan je natuurlijk alles kant-en-klaar meenemen maar je kan ook ter plekke allerlei lekkers maken. Met deze handige meeneem barbecue kan je onderweg heerlijke stukken vlees en vis grillen of groente roosteren. Na afloop neem je deze park barbecue zo weer mee naar huis. Kijk wel even na of je mag barbecueën op de plek waar je gaat picknicken.

Meeneem barbecues

Bekijk deze meeneem barbecue bij Bol.com.

Salades bij de picknick

Nu je al deze handige spullen voor de picknick hebt gezien ben je natuurlijk helemaal klaar voor een lekkere picknick. Op Kookidee.nl vind je lekker veel recepten voor heerlijke salades die je makkelijk van tevoren maakt en mee kan nemen. Ideaal voor een zomerse picknick in het park, in het bos of op het strand.

Misschien weet jij ook nog wel handige picknickspullen die ik ben vergeten te vermelden. Stuur me dan een mailtje, misschien kan je daar weer iemand anders mee helpen. Bij Bol.com vind je trouwens nog veel meer handige artikelen voor buiten eten. Ik wens je in ieder geval een gezellige en lekkere picknick!

Alles voor de picknick