Mepal Bloom servies voor buiten en binnen

Mepal Bloom servies voor buiten en binnen

Met dit Mepal Bloom servies voor buiten en binnen kan je alle kanten op. Lekker buiten tijdens de picnick of barbecue of gewoon voor een kleurrijk gedekte eettafel. Dit mooie en stevige servies kan eigenlijk altijd wel!

Het leuke servies is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, groen en geel. Het is gemaakt van melamine, een stevig en BPA-vrij materiaal dat je gewoon in de vaatwasser kan doen. Bovendien is het servies krasbestendig en prima stapelbaar.

Hierdoor is dit servies ook goed te gebruiken tijdens de vakantie. Het kan tegen een stootje en kan dus zonder problemen dienst doen als campingservies. Het is makkelijk mee te nemen en weegt niet veel.

Mepal Bloom servies voor binnen en buiten

Onderdelen

Het Mepal Bloom servies bestaat uit de volgende onderdelen die allemaal per stuk te koop zijn. Zo stel je dus zelf een leuk en handig servies samen!

Mepal Bloom servies voor binnen en buiten

Mepal Bloom servies kopen

Dit binnen- en buitenservies van Mepal Bloom is o.a. te koop bij fonQ. Klik hier om al het servies van Mepal Bloom te bekijken en hier om alleen het saladebestek te zien. Hier vind je nog veel meer kook- en eetgerei voor buiten.