Mepal Bloom servies voor buiten en binnen

Mepal Bloom servies voor buiten en binnen

Met dit Mepal Bloom servies voor buiten en binnen kan je alle kanten op. Lekker buiten tijdens de picnick of barbecue of gewoon voor een kleurrijk gedekte eettafel. Dit mooie en stevige servies kan eigenlijk altijd wel!

Het leuke servies is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, groen en geel. Het is gemaakt van melamine, een stevig en BPA-vrij materiaal dat je gewoon in de vaatwasser kan doen. Bovendien is het servies krasbestendig en prima stapelbaar.

Hierdoor is dit servies ook goed te gebruiken tijdens de vakantie. Het kan tegen een stootje en kan dus zonder problemen dienst doen als campingservies. Het is makkelijk mee te nemen en weegt niet veel.

Mepal Bloom servies voor binnen en buiten

Onderdelen

Het Mepal Bloom servies bestaat uit de volgende onderdelen die allemaal per stuk te koop zijn. Zo stel je dus zelf een leuk en handig servies samen!

Mepal Bloom servies voor binnen en buiten

Mepal Bloom servies kopen

Dit binnen- en buitenservies van Mepal Bloom is o.a. te koop bij fonQ. Klik hier om al het servies van Mepal Bloom te bekijken en hier om alleen het saladebestek te zien. Hier vind je nog veel meer kook- en eetgerei voor buiten.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens