10 vrolijke ijsvormpjes voor de zomer

10 vrolijke ijsvormpjes voor de zomer

Met deze vrolijke ijsvormpjes zet jij deze zomer de lekkerste ijsjes op tafel. Maak ze met je favoriete ingrediënten en varieer iedere keer opnieuw. Maak bijvoorbeeld heerlijke waterijsjes met siroop. Of zet eens yoghurtijsjes in de vriezer met verschillende smaken.

En zo kan je elke keer weer wat lekkers verzinnen. Gebruik verse vruchtensappen. Doe er eens wat fruit doorheen. Of maak eens een ijsje met groente of nootjes. Met deze leuke ijsvormpjes weet je in ieder geval dat het er leuk uit komt te zien.

Voor deze ijsvormpjes heb je geen aparte ijsmachine nodig. Een vriezer met voldoende ruimte is meer dan genoeg. Ik ben benieuwd welke ijsjes jij deze zomer gaat proberen!

Siliconen callipo vormen

Met deze siliconen vormpjes van KitchenBrothers maak je zelf je callipo’s. Zijn ze op? Vries ze opnieuw in en zes uur later heb je weer nieuwe. Bekijk bij Bol.com.

Siliconen Callipo Vormen

Nicolas Vahé ijsvormpjes

Met deze ijsvormpjes van Nicolas Vahé maak je zes ijsjes per keer. De stokjes zijn voor eenmalig gebruik en koop je per 100 stuks. Bekijk bij Wehkamp.

Nicolas Vahé ijsvormpjes

Cosy & Trendy siliconen ijsvormpjes

Deze siliconen ijsvormpjes van Cosy & Trendy zijn goed voor zes ijsjes per keer. Je krijgt de ijsjes makkelijk uit de vorm. Bekijk bij Bol.com.

Cosy & Trendy siliconen ijsvormpjes

Zoku mini icelolly pops

Met deze mini icelolly pop maker van Zoku maak je negen leuke mini ijsjes. En met mini bedoel ik écht mini. Leuk als bijvoorbeeld een ijsbonbon. Bekijk bij Bol.com.

Zoku Icelolly Pop Maker mini

Zoku Slow Pop ijsmaker

Met deze Slow Pop ijsmaker van Zoku maak je zes leuke ‘waterijsjes’. Letterlijk en figuurlijk. Bekijk bij Bol.com.

Zoku Slow Pop IJsmaker

Koji Icelolly Pop maker

Ook deze leuke ijsvormpjes zijn van siliconen. Het ijs popt dus makkelijk en snel los. Met de Koji Icelolly Pop maker maak je er acht tegelijk. Bekijk bij Bol.com.

Koji Icelolly Pop maker

Zoku Summer Pop ijsmaker

Maak zelf kleine callipo’s met je favoriete ingrediënten. Knijp ze uit de vorm en maak daarna een nieuwe lading. Bekijk bij fonQ.

Zoku Summer Pop ijsmaker

Zoku Classic Popmaker

Met de classic popmaker van Zoku maak je ouderwets lekkere waterijsjes. Of met een ander ingrediënt natuurlijk. Bekijk bij fonQ.

Zoku Classic Popmaker

Mastrad ijsvormpjes

Deze vrolijke ijsvormpjes van Mastrad zijn ook van siliconen gemaakt. Je trekt de vorm makkelijk van het ijsje waarna je deze opnieuw in kan vriezen. Bekijk bij Bol.com.

Mastrad ijsvormpjes

Lékué Classic Mini lolly

Met deze vormpjes van Lékué Classic maak je vier ijsjes per keer. De vormpjes zijn te stapelen, wel zo makkelijk in je vriezer. Bekijk bij Bol.com.

Lékué Classic Mini lolly

Zoku Slush- en Milkshake Maker

Deze Slush- en Milkshake maker is een wat vreemde eend in de bijt. Toch mag deze niet ontbreken want je eigen slush puppies en milkshakes zijn natuurlijk het allerlekkerst. Bekijk bij Bol.com.

Zoku Slush- en Milkshake Maker

Meer ijsvormpjes?

Ik vond dit zelf wel een leuk overzicht. Maar misschien heb je toch liever een ander ijsvormpje? Kijk dan bij Bol.com voor nog veel meer soorten ijsvormpjes.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens