15 mooie keukenschorten

15 mooie keukenschorten

Sta je net lekker in de pan te roeren, vliegt er een klodder saus over je kleding. Met deze 15 mooie keukenschorten hoef je daar voortaan niet meer bang voor te zijn. Spetters en vlekken worden nu opgevangen door deze kookschorten van katoen, linnen of leder.

Kies uit lange of korte keukenschorten in verschillende materialen. Van stoere lederen kookschorten voor achter de barbecue tot mooie kookschorten voor binnen. In allerlei kleuren en verschillende materialen. De prijzen van deze keukenschorten zijn de prijzen op dit moment en dus onder voorbehoud.

KOOK Stonewash Schort

Mooi katoenen stonewashed keukenschort met leren banden voor nek en middel. Hiermee kan je de kookschort goed vast maken zodat deze niet van zijn plaats komt. Het KOOK Stonewash schort is beschikbaar in de kleuren grijs, beige, groen en rood. Te koop vanaf € 34,98 bij fonQ.

KOOK Stonewash Schort

Suck UK keukenschort

Leuk katoenen kookschort van Suck UK met aanwijzingen voor tijdens het koken. Op het keukenschort vind je o.a. de kooktijden voor groenten, omrekentabellen, ontdooitijden en nog veel meer handige informatie. De aanwijzingen zijn in het Engels maar dat moet geen probleem zijn. Te koop voor € 24,95 bij fonQ.

Suck UK kookschort

Yvette van Boven schort

Ken je de kookboeken van Yvette van Boven? Dan zullen de illustraties op dit kookschort je bekend voorkomen. Op dit katoenen schort vind je namelijk vrolijke groenten die door Yvette zelf is geïllustreerd. Het kleurrijke keukenschort is lekker lang en kan je gewoon in de wasmachine doen. De nekband is verstelbaar en het schort knoop je vast aan de taille. Te koop voor € 39,95 bij Oldenhof.

Yvette van Boven schort

BadBoysBrand Gladiator leren schort

Dit stoere echt lederen barbecueschort kan je ook prima achter het fornuis dragen. Het kookschort is van het merk BadBoysBrand en is gemaakt in de gevangenis. Op het echtheidscertificaat kan je zelfs zien in welke P.I. Je knoopt het schort makkelijk om en maakt het na gebruik eenvoudig weer schoon met een vochtige doek. Te koop voor € 49,99 bij Bol.com.

BadBoysBrand Gladiator leren schort

Now Designs Butcher Stripe schort

Waar de naam Butcher Strip van dit keukenschort van Now Designs vandaan komt zie je meteen. De witte breden strepen en het handige opbergvak voorin geven het keukenschort een stoere uitstraling. Het schort is gemaakt van 100% katoen en kan je gewoon in de wasmachine wassen. De nekband is verstelbaar waardoor dit Butcher Stripe schort altijd past. Te koop voor € 27,95 bij Oldenhof.

Now Designs Butcher Stripe schort

Link Kitchenwear keukenschort

Dit multifunctionele keukenschort van KitchenWear is gemaakt van polyester en katoen. Het schort is verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren en kan op 60°C worden gewassen in de wasmachine. Het schort is met een lengte van 80 cm lang genoeg om je kleding te beschermen tijdens het koken of de barbecue. Te koop voor € 14,25 bij Bol.com.

Link Kitchenwear keukenschort

Dutchdeluxes schort

Comfortabel kookschort dat gemaakt is van stretch canvas en door de kruisbanden op de rug perfect blijft zitten. Dit schort van Dutchdeluxes wordt dan ook veel gebruikt in de professionele horeca en door veeleisende hobbykoks. Door de stretch canvas en extra denim straps in de taille heeft het keukenschort een ideale pasvorm. Beschikbaar in twee kleuren en te koop voor € 64,95 bij fonQ.

Dutchdeluxes schort

Elias schort katoen

Dit geruite katoenen schort komt uit de Pompdoek-serie van Elias. Het is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het keukenschort vangt spetters en vlekken op en kan je gewoon wassen in de wasmachine. In dezelfde serie vind je ook ovenwanten, hand- en theedoeken en pannenlappen. Te koop voor € 19,95 bij Oldenhof.

Elias schort katoen

DDDDD Charbon schort

Het Charbon schort van DDDDD is gemaakt van 100% katoen en heeft lederen details. Het handige keukenschort is voorzien van diepe voorzakken voor bijvoorbeeld kookgerei of kruiden. Het dikke katoen houdt spetters en heet vet tegen. Prima geschikt voor zowel de barbecue als voor achter het fornuis. Te koop voor € 19,95 bij Wehkamp.

DDDDD Charbon schort

Boska Holland Mr. Smith keukenschort

Lang lederen keukenschort van Boska Holland dat gemaakt is in Nederland. Het kookschort is van gesplitst leder en na gebruik makkelijk te reinigen. Het kookschort beschikt over een voorvak en handig lipje om kookgerei aan te hangen. Ideaal voor de barbecue en achter het fornuis. Te koop voor € 99,95 bij Wehkamp.

Boska Holland Mr. Smith keukenschort

Knit Factory schort

Het Knit Facrory keukenschort is een klassiek schort van katoen en acryl. Het is gemaakt in een van de allerlaatste breifabrieken in Nederland. Het klassieke ruitpatroon is er in een groot aantal verschillende kleuren. Dit kookschort is machinewasbaar tot 60°C, krimpvrij en kan in de droger. Te koop voor € 49,95 bij Oldenhof.

Knit Factory schort

Homéé BBQ Apron keukenschort

Stijlvol BBQ Apron keukenschort van Homéé dat gemaakt is van 65% polyester en 35% katoen. Dit kookschort kan in de wasmachine worden gewassen op 60°C. Het is voorzien van een handig opbergvak aan de voorkant en nek- en middenbanden. Of je nu achter de barbecue staat of in de keuken, je hoeft niet meer bang te zijn voor vlekken of spetters. Te koop voor € 12,95 bij Bol.com.

Homéé BBQ Apron keukenschort

Ulster Weavers Cedric schort

Dit bijzondere katoenen kookschort beschermt je kleding tegen spetters en vlekken. Het leuke lange keukenschort is voorzien van een Franse bulldog en is 95 cm. Met de kwaliteit zit het wel goed want Ulster Weavers is hofleverancier van het koninklijk huishouden in het Verenigd Koninkrijk. Te koop voor € 20,75 bij Oldenhof.

Ulster Weavers Cedric schort

Old West lederen barbecueschort

Dit 100% lederen schort van Old West is vooral bedoeld voor achter de barbecue. Door de gespsluitingen bij de hals en om de middel is het schort volledig verstelbaar. Het is voorzien van een diep opbergvak en handige lussen voor je barbecue accessoires. Omdat het is gemaakt van lichtgewicht leer valt dit stoere barbecueschort lekker soepel. Te koop voor € 34,99 bij Bol.com.

Old West lederen barbecueschort

Almedahls Persons kryddskap schort

Dit keukenschort van Almedahls is gemaakt van 55% linnen en 45% katoen. Het schort is ontworpen door Astrid Sampe en is onderdeel van de vrolijke kryddskap collectie. Hierin vind je o.a. onderzetters, theedoeken en pannenlappen. Het kookschort is ca. 91 cm lang en 71 cm breed. Te koop voor € 32,50 bij Oldenhof.

Almedahls Persons kryddskap schort

Meer keukenschorten en barbecueschorten

Deze 15 mooie keukenschorten vormen slechts een klein deel van het aanbod. Via de links hieronder vind je er nog veel meer. Leuk voor jezelf of als je bijvoorbeeld een cadeau zoekt voor een echte kook- of barbecueliefhebber.