Vijf leuke onderzetters voor op tafel

Vijf leuke onderzetters voor op tafel

Onderzetters, ik zou niet meer zonder kunnen. Ze zijn ideaal om je glazen, een hete pan of ovenschotel op tafel te zetten. Bovendien kan een leuke talefonderzetter jouw eettafel heel wat meer kleur geven. Deze vijf leuke onderzetters voor op tafel vond ik op fonQ en deel ik graag met je.

Wil je deze leuke onderzetters direct bestellen dan kan je gewoon op de foto of de link eronder klikken. Je krijgt de onderzetters dan snel toegestuurd. Bij fonQ vind je trouwens nog véél meer leuke onderzetters voor op tafel. Als je via fonQ bestelt krijg ik daar trouwens een kleine vergoeding voor en help je Kookidee zo een beetje.

Scion Living Mr Fox

Deze leuke onderzetters zijn 10,5 bij 10,5 cm en zijn geschikt om je glazen op te zetten. Deze tafelonderzetters zijn gemaakt van kurk en voorzien van een melamine laagje. Hierdoor blijven ze mooi en zorgen ze héél lang voor vrolijkheid aan tafel.

Scion Living Mr Fox Onderzetters

Bekijk bij fonQ

Royal VKB onderzetter SMAK

Deze leuke onderzetter van Royal VKB heeft de naam ‘SMAK’ en is ruim 36 bij 21 cm. De tafelonderzetter is hittebestendig tot maar liefst 220° C en kan in de vaatwasser. Behalve heel erg leuk dus ook nog eens heel erg handig voor een hete pan of ovenschaal. In deze serie zijn ook nog andere diersoorten te koop.

Royal VKB Onderzetters SMAK

Bekijk bij fonQ

Goods Table Talk onderzetter

Ook deze vrolijke flexibele onderzetter van Goods Table Talk brengt heel wat kleur op tafel. En hou je niet van groen dan kies je gewoon voor een van de andere leuke kleuren. Deze tafelonderzetter bestaat uit 16 losse schijfjes (Ø 4,4 cm) die je makkelijk met elkaar kan verbinden. Zo kan je altijd een passende onderzetter maken voor iedere maat pan of ovenschotel.

Goods Table Talk Flexibele Onderzetter

Bekijk bij fonQ

Hotman pannenonderzetter

Deze leuke pannenonderzetter van Hotman is een echte eyecatcher. Het rode mannetje zorgt ervoor dat je zonder problemen een hete pan op tafel kunt zetten. Hotman is gemaakt van RVS en is hittebestendig, de afmeting van Hotman is 20 bij 16 cm. Hotman is trouwens ook in het zilver verkrijgbaar, al vind ik de rode zelf het leukst.

Hotman Pannenonderzetter

Bekijk bij fonQ

Areaware 3D Tegel Onderzetters

Deze Areaware 3D Tegel Onderzetters zijn bedoeld om je glas op te zetten. De onderzetters zijn 8,9 bij 8,3 cm en 6 mm dik en worden verkocht in een set van zes stuks. De onderzetters van Areware zijn gemaakt van MDF, beuken fineer en kurk en zijn te koop in allerlei kleuren. Ook leuk als er géén glazen opstaan want je kan er allerlei optische illusies mee maken.

Areaware 3D Tegel Onderzetters

Bekijk bij fonQ