Leuke eierdopjes voor op de ontbijttafel

Leuke eierdopjes voor op de ontbijttafel

Wij koken thuis regelmatig een eitje voor bij het ontbijt, en ook met pasen ontbreken de eitjes natuurlijk niet op onze tafel. Om de eieren nog meer in het middelpunt te zetten koos ik een aantal leuke eierdopjes voor op de ontbijttafel voor je uit.

De eierdopjes variëren van strakke metalen eierdopjes tot leuke eierdopjes met een knipoog. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eierstoel, het vogel-eierdopje met ingebouwd zoutvaatje of de hippe eierkussentjes. Bekijk snel de leukste eierdoppen die ik kon vinden op internet.

Proost eierdop van Blond Amsterdam

Deze Proost eierdop van Blond Amsterdam is onderdeel van het ‘Even bijkletsen servies’. Het eierdopje is gemaakt van aardewerk en heeft natuurlijk de bonte en opvallende kleuren waar Blond Amsterdam bekend door is. Een vrolijk eierdopje waar je vanzelf blij van wordt.

Proost eierdop van Blond Amsterdam

Klik hier om de Proost eierdop van Blond Amsterdam te bestellen.

Polka Dot Uil eierdop met zoutvaatje van puckator

Deze leuke Polka Dot uil eierdop van puckator heeft een klein zoutvaatje bovenop. Dit maakt deze mooie eierdoppen niet alleen leuk om te zien maar ze zijn ook nog eens erg handig. De eierdopjes worden geleverd in verschillende kleuren en zijn gemaakt van keramiek.

Polka Dot Uil eierdop met zoutvaatje van puckator

Klik hier om de Polka Dot uil eierdop met zoutvaatje te bestellen.

Egg Pillows van Tomorrow’s Kitchen

Ook deze Egg Pillows van Tomorrow’s Kitchen zijn een aanwinst op je ontbijttafel. Deze eierkussentjes koop je in een set van vier met verschillende vrolijke kleuren. De Egg Pillows zijn gemaakt van katoen en kunststof en kunnen na gebruik zonder problemen in de vaatwasser.

Egg Pillows van Tomorrow's Kitchen

Klik hier om de Egg Pillows van Tomorrow’s Kitchen te bestellen.

Iconic eierstoel van Silicon Zone

Deze geweldige eierdoppen van Silicone Zone zijn gemaakt in de vorm van een stoel. De siliconen eierdoppen zijn te verkrijgen in verschillende frisse kleuren en zijn een echte eyecatcher. Deze eierstoeltjes zijn gemaakt van siliconen en kan je schoonmaken in de vaatwasser.

Iconic eierstoel van Silicon Zone

Klik hier om de Iconic eierstoel van Silicon Zone te bestellen.

RVS eierdopjes in veerdesign

Deze tijdloze RVS eierdopjes zijn gemaakt in de vorm van een veer. De eierdoppen zijn van roestvrijstaal en worden geleverd in een set van vier. Deze leuke  metalen eierdopjes zijn lekker flexibel en kunnen na gebruik zonder problemen in de vaatwasser worden gedaan.

RVS eierdopjes in veerdesign

Klik hier om deze RVS eierdopjes te bestellen.

Hoge eierdoppen van Boerenbont

Deze hoge eierdoppen van Boerenbont zijn gemaakt van aardewerk en worden geleverd in een set van twee. De eierdoppen zijn onderdeel van het uitgebreide Boerenbont servies. Dit handgeschilderde aardewerk servies is een van de meest populaire serviezen in Nederland.

Hoge eierdoppen van Boerenbont

Klik hier om de hoge eierdoppen van Boerenbont te bestellen.

Susie eierdoppen van Bloomingville

Ook deze Bloomingville Susie eierdoppen zijn onderdeel van een servies. Het Bloomingville Susie servies bestaat naast eierdoppen o.a. uit koppen, kommen en borden. Het Bloomingville Susie servies is gemaakt van kleurrijke patronen met een Scandinavische uitstraling.

Susie eierdoppen van Bloomingville

Klik hier om de Susie eierdoppen van Bloomingville te bestellen.

Nog meer eierdoppen?

Ben je benieuwd welke eierdoppen er nog meer te koop zijn? Kijk dan hier voor meer dan honderd verschillende eierdoppen in alle kleuren en soorten.

De links in dit artikel verwijzen naar de website van Bol.com, voor iedere bestelling via deze links krijg ik een kleine vergoeding.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens