Mooie porseleinen borden

Mooie porseleinen borden

Toen ik laatst op zoek was naar mooie porseleinen borden was ik meteen verkocht. Ik kwam deze porseleinen borden van Royal Doulton, Tokyo Design Studio en Riverdale tegen bij fonQ en Bol.com. Mooie dinerborden die een beetje doen denken aan Chinees serviesgoed.

Ik zocht nieuwe borden om te gebruiken voor de foodfoto’s op Kookidee.nl. Ik raakte namelijk een beetje uitgekeken op mijn huidige borden. Omdat deze mooie porseleinen borden op ieders tafel zullen passen deel ik ze graag met je. Je kan ze online bestellen waarna ze gewoon bij je worden thuisbezorgd. Als je bestelt via de links op deze pagina krijg ik daar een kleine vergoeding voor.

Tokyo Design Studio Nippon Blue ontbijtbord

Dit porseleinen ontbijtbord van Tokyo Design Studio heeft een doorsnede van 20,6 cm en kan zowel in de magnetron als de vaatwasser. Deze porseleinen ontbijtborden zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en ook als dinerbord te koop.

Tokyo Design Studio Nippon Blue Bord

Bekijk bij fonQ

Riverdale Dots dinerbord

Ook dit Riverdale Dots dinerbord staat schitterend op een mooi gedekte tafel. Dit dinerbord heeft een doorsnede van 26 cm en kan zowel in de magnetron als de vaatwasser. Ook deze porseleinen borden zijn verkrijgbaar in verschillende mooie uitvoeringen, leuk om met elkaar te combineren.

Riverdale Dots Bord

Bekijk bij Bol.com

Riverdale Leaves ontbijtbord

Het hierboven genoemde dinerbord van Riverdale kan je leuk combineren met dit Riverdale Leaves ontbijtbord. Het porseleinen ontbijtbord heeft een doorsnede van 22 cm en kan ook in de vaatwasser en magnetron. Ook dit porseleinen bord is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Riverdale Leaves ontbijtbord

Bekijk bij Bol.com

Royal Doulton Pacific ontbijtbordjes

Ben je liever in één keer klaar dan is deze set Pacific porseleinen ontbijtbordjes van Royal Doulton misschien wel iets. In de set vind je zes verschillende porseleinen ontbijtborden met een doorsnede van 23 cm. Net als de andere porseleinen borden op deze pagina kunnen ook de Royal Doulton Pacific Ontbijtbordjes in de magnetron en vaatwasser.

Royal Doulton Pacific ontbijtbordjes

Bekijk bij Bol.com

Tokyo Design Studio Nippon Blue dinerborden

Ook deze porseleinen Tokyo Design Studio Nippon Blue dinerborden worden als set verkocht. In een set vind je drie dinerborden met een doorsnede van 26 cm, ook weer vaatwasser- en magnetronbestendig. Elk bord heeft een mooie wit-blauwe print en zijn prima te combineren met bijvoorbeed een bestaand wit servies.

Tokyo Design Studio Nippon Blue bordenset

Bekijk bij Bol.com

Royal Doulton Pacific Dots dinerbord

Dit prachtige Royal Doulton Pacific Dots dinerbord is met een doorsnede van 28 cm een mooi groot dinerbord. Je kan het gebruiken als onderbord of er direct een mooi gerecht op serveren. Ook dit porseleinen Pacific dinerbord van Royal Doulton kan zonder problemen in de vaatwasser en magnetron.

Royal Doulton Pacific Dots dinerbord

Bekijk bij Bol.com