Zeven mooie saladeschalen en slakommen

Zeven mooie saladeschalen en slakommen

Als het wat lekkerder weer wordt zet ik weer regelmatig een lekkere salade op tafel. Ze zijn voedzaam, snel te maken en vooral erg lekker. Natuurlijk is het het leukst als je deze salades serveert in een mooie schaal, ik heb zeven mooie saladeschalen en slakommen voor je uitgezocht.

Al deze saladeschalen zijn mooi om te zien en handig in gebruik. De ene slakom voor een feestelijk gedekte tafel, de ander om gezellig op de tuintafel te zetten en een hele handige om mee te nemen. Bekijk de mooie saladeschalen en slakommen die ik heb uitgezocht hieronder, misschien zit er een leuke voor je tussen.

Qualy slabak met vogeltjes bestek

Deze Qualy slabak met vogeltjesbestek ziet er geweldig uit. Deze schaal is gemaakt van kunststof en heeft een mooie speelse vorm. De bijgeleverde opscheplepels blijven dankzij de vogeltjes mooi aan de rand hangen waardoor ze niet weg kunnen glijden. Deze leuke slabak kan trouwens gewoon in de vaatwasser, wel zo handig.

Qualy slabak met vogeltjes bestek

Bekijk bij Bol.com

Bitossi Home Sorbetto saladekom

Deze mooie saladekom van Bitossi Home heeft een diameter van 25 centimeter en is gemaakt van aardewerk. De slakom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan zonder problemen in de vaatwasser. In de Bitossi Home-serie is trouwens nog veel meer leuk servies te koop.

Bitossi Home Sorbetto Saladekom

Bekijk bij fonQ

Zak! Designs Twotone saladeschaal

De Zak! Designs Twotone saladeschaal is een mooie grote saladeschaal met een diameter van 22 centimeter en is negen centimeter hoog. De slakom is gemaakt van melamine, een harde kunststof die zeer slijtvast is. Door de verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant van deze saladeschaal heeft deze een erg mooie uitstraling.

Zak! Designs Twotone saladeschaal

Bekijk bij Bol.com

Cosy&Trendy Angola slakom

De Angola slakom van Cosy&Trendy is gemaakt van bamboe en heeft een diameter van 24 centimeter. Bamboe ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens een erg harde houtsoort. De schaal blijft hierdoor mooi maar is ook nog eens erg hygiënisch. Je krijgt niet snel beschadigingen waar bijvoorbeeld bacteriën zich in kuynnen nestelen.

Cosy&Trendy Angola slakom

Bekijk bij Bol.com

Present Time saladeschaal met koelelement

Deze handige Present Time saladeschaal is gemaakt van kunststof en voorzien van een koelelement. Deze kan je thuis eenvoudig koelen in de vriezer en daarna onderaan de saladeschaal bevestigen. Hierdoor blijft je salade mooi op temperatuur, ideaal voor bijvoorbeeld een picknick. Ook de opscheplepels neem je zo mee, deze klik je namelijk eenvoudig in de deksel.

Present Time saladeschaal met koelelement

Bekijk bij Bol.com

Joseph Joseph Hands-on saladekom

De Joseph Joseph Hands-on saladekom is een harde kunststof saladekom met couverts om de salade te mengen en op te dienen. Deze couverts hebben de vorm van twee handjes die makkelijk in de kom zijn te klikken. Niet alleen leuk om te zien maar ook nog eens heel handig. Deze Hands-on saladekom is bovendien lekker groot.

Joseph Joseph Hands-on saladekom

Bekijk bij Bol.com

HKliving 70’s saladeschaal

Deze saladeschaal van HKliving is gemaakt van aardewerk en heeft een echte seventies look. De saladeschaal heeft een diameter van 23,5 cm en kan zonder problemen in de vaatwasser. Omdat deze aardewerk schaal lekker zwaar is staat deze stevig op tafel en kan je hem ook voor andere doeleinden gebruiken.

HKliving 70's Saladeschaal Ø 23,5 cm

Bekijk bij fonQ