Snijboon carbonara van Niven Kunz

Snijboon carbonara van Niven Kunz

Niven Kunz is een van de Nederlandse topkoks met een Michelinster, zijn restaurant Restaurant Niven is superpopulair en staat bekend om de hemelse groentegerechten die geserveerd worden. Met zijn snijboon carbonara met spek, gemarineerde paddenstoelen en gepocheerde kwarteleitjes won Niven de titel Beste Groenterestaurant van Nederland.

Op het geweldig leuke YouTube-kanaal FoodTube zal Niven Kunz regelmatig laten zien hoe leuk en lekker het kan zijn om te koken met groente. Met deze kookvideo over de bereiding van de beroemde snijboon carbonara staat het eerste filmpje inmiddels online. Erg leuk om te zien en een bijzonder gerecht dat je nu zelf thuis kan maken.

Behalve Niven Kunz vind je op FoodTube bijdragen van de volgende culinaire toppers:

  • Yvette van Boven – kookboekenmaker en receptenschrijver
  • Cees Holtkamp – patissier
  • Gertjan Kiers – slager
  • René Ameling – keukenmeester
  • Petra Possel – radiomaker en journalist
  • Betty Koster – weet alles over kaas
  • Theo van Rensch – Meesterkok en Sterklas-docent
  • Mads Voorhoeve – cocktailista
  • Harold Hamersma – wijnschrijver

Bekijk hieronder de kookvideo van Niven Kunz of ga naar het videokanaal FoodTube om alle kookvideo’s te bekijken. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten en koken houdt.