Caravanity Camping Kookboek

Caravanity Camping Kookboek

Zelf vind ik het altijd heerlijk om op mijn vakantie lekker te koken. Ik neem zelf altijd het hoognodige kookgerei mee en behelp me verder met wat in de accommodatie aanwezig is. Voor wie dat iets minder makkelijk gaat is het Caravanity Camping Kookboek zeker een uitkomst.

In dit leuke kookboek vind je veel tips voor iedereen die lekker wil koken tijdens de vakantie. En behalve tips staat dit kookboek ook vol simpele, snelle en lekkere recepten die je zonder al teveel moeite op tafel zet. Hieronder lees je meer over dit heerlijke vakantiekookboek.

Caravanity Camping Kookboek

Femke Creemers

Het Caravanity Camping Kookboek is geschreven door Femke Creemers. Femke is de oprichtster van Caravanity, een online magazine dat vooral gaat over het restylen van caravans. Behalve veel tips over het restylen van (vooral oudere) caravans vind je op Caravanity nog veel meer leuks.

Zo kan je op de website terecht voor de leukste campings in binnen- en buitenland, informatie over het zelf aanpassen van een caravan, musthaves en gadgets voor in de caravan én heel veel lekkere recepten. Veel van deze recepten én nieuwe recepten vind je terug in het Caravanity Camping Kookboek. Een populair vakantiekookboek dat inmiddels al toe is aan de derde druk.

Caravanity Camping Kookboek

Carvanity Camping Kookboek

Het Caravanity Camping Kookboek is een allround kookboek om op de camping de lekkerste gerechten te maken. Het staat vol tips, handige keukenspullen voor onderweg en lekkere recepten. Onderverdeeld in handige hoofdstukken en te maken met makkelijk verkrijgbare ingrediënten.

Een deel van dit kookboek gaat over caravans en zal dus niet iedereen aanspreken, maar zelfs dan blijft dit vakantiekookboek een echte aanrader. Tussen de 70 makkelijke recepten die je in dit kookboek vindt is genoeg lekkers te vinden voor menig lekker vakantiemaaltje.

Caravanity Camping Kookboek

Campingrecepten

De zogenaamde ‘campingrecepten’ in het Carvanity Camping Kookboek zijn onderverdeeld in duidelijke hoofdstukken als ontbijt en lunch, snacks, vis, vlees en toetjes en drankjes. Zoals gezegd bevat het kookboek 70 heerlijke recepten die je zonder al teveel moeite op tafel zet.

De recepten zijn makkelijk en vaak snel te maken en hebben geen ingewikkelde ingrediënten. De meeste ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt te koop en eventueel makkelijk te vervangen door iets anders. Natuurlijk kan je deze gerechten ook thuis, in een vakantiebungalow of ergens anders maken.

Het kookboek is voorzien van prachtige foto’s van zowel gerechten als gerestylde caravans. Het is een echt vakantieboek waarvan je alleen al door de plaatjes echt in de vakantiestemming komt.

Caravanity Camping Kookboek

Carvanity Camping Kookboek kopen

Dat dit kookboek populair is blijkt wel uit de derde druk die inmiddels is verschenen. Ik kan het je echt aanraden als je tijdens je vakantie ook zelf lekker wilt koken. Met de recepten uit het Caravanity Camping Kookboek heb je geen enkele reden meer om je vakantiemaaltijd bij de snackbar te halen. Al is dat natuurlijk zo nu en dan ook wel heel lekker.

Je kan het Caravanity Camping Kookboek kopen bij Bol.com, vaak heb je het dan al de volgende werkdag in huis. Maar ook bij je lokale boekwinkel kunnen ze dit leuke vakantiekookboek van Femke Creemers voor je bestellen. En ben je echt een liefhebber van gepimpte caravans dan moet je ook zeker de andere Carvanity boeken van Femke Creemers eens bekijken.

Caravanity Camping Kookboek

Bekijk bij Bol.com