De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

De nieuwe winterkeuken is een heerlijk kookboek van Colette Dike. Je kent Colette misschien wel van de website FoodDeco. Net als op de website vind je in dit kookboek heerlijke recepten. En zoals je van Colette gewend bent zijn ze stuk voor stuk voorzien van mooie foto’s. Hieronder lees je mijn review van De nieuwe winterkeuken.

Colette Dike

Colette Dike is niet alleen bekend van de website FoodDeco. Ook op Instagram is ze een graag geziene gast. Met meer dan 120 duizend volgers plaatst ze daar regelmatig de mooiste foto’s van lekker eten. Want volgens Colette moet eten niet alleen lekker smaken maar er ook mooi uitzien. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

De nieuwe winterkeuken

In De nieuwe winterkeuken herken je direct de stijl van Colette. De foto’s zijn prachtig en nodigen uit om direct achter het fornuis te duiken. En met meer dan 50 lekkere recepten voor de koude dagen moet dat zeker lukken. Je vindt in dit leuke kookboek meer dan genoeg inspiratie om lekker aan de slag te gaan.

De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

Indeling

De recepten in het kookboek zijn verdeeld over negen hoofdstukken. Van lekkere ontbijtjes tot stevige soepen en heerlijke stamppotten tot gerechten uit de oven. In het voorwoord lees je iets meer over Colette en het boek. In het register vind je alle recepten makkelijk terug.

De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

Over de recepten

De recepten zijn echte winterrecepten en zijn vaak makkelijk te maken. Er wordt veel gebruik gemaakt van gangbare ingrediënten. Deze kan je meestal gewoon in de supermarkt vinden. Wel zo makkelijk. De ingrediënten zijn duidelijk aangegeven bij het begin van ieder recept.

De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

Ook vind je daar welk keukengerei je nog meer nodig hebt bij het recept. Vaak zijn dit spullen die je in ieder keuken terug kan vinden. De recepten zelf worden in duidelijke stappen uitgelegd waardoor deze prima te volgen zijn. Dit maakt De nieuwe winterkeuken geschikt voor iedereen die van koken houdt.

Van pasta tot zoetigheid

De recepten in De nieuwe winterkeuken zijn lekker veelzijdig. Of je nu een ontbijt wil maken of een lekkere pizza of pasta. Je vindt het allemaal terug in dit kookboek. Ga lekker aan de slag met een pizza van aubergine of maak een klassieke spaghetti ragù alla bolognese.

De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

En maak je liever iets zoets? Ook dan vind je een aantal leuke recepten waarmee je aan de slag kan. Zelf vind ik de ijssandwiches met speculaasjes bijvoorbeeld een aanrader. maar er is nog veel meer lekkers in het kookboek te vinden.

De nieuwe winterkeuken kopen

Zoek je een kookboek met leuke recepten voor de komende winter? Dan is De nieuwe winterkeuken een regelrechte aanrader. Met meer dan 50 recepten voor de koude dagen zet je steeds iets verrassends op tafel. De recepten zijn niet moeilijk te maken en zien er heerlijk uit. In het boek vind je leuke tips en persoonlijke stukjes van Colette. Een heerlijk boek voor jezelf of om cadeau te geven. Je bestelt het boek o.a. bij Bol.com.

De nieuwe winterkeuken, Colette Dike

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens