De vrolijke tafel

De vrolijke tafel

Karin Luiten is auteur van bekende en populaire kookboeken als Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek en het Handboek oven. Ook in het dagblad Trouw vind je iedere week de populaire kookrubriek Koken met Karin waar je leest hoe je bekende gerechten kan bereiden zonder gebruik te maken van de kant-en-klare pakjes en zakjes.

Deze maand is haar nieuwste kookboek verschenen, De vrolijke tafel. Een leuk kookboek dat bomvol lekkere feestrecepten staat en veel handige informatie bevat over het organiseren van etentjes voor kleine en grote gezelschappen.

De vrolijke tafel

De vrolijke tafel is het ideale boek voor iedereen die het leuk vind om voor anderen te koken. Of het nu voor het kerstdiner is of voor een gezellig eetfeestje, in dit kookboek vind je genoeg inspiratie voor een geslaagde avond of middag.

Het boek staat boordevol handige tips over hoe je een etentje aanpakt. Wat kan je al voorbereiden, wat doe je op het laatste moment en hoe maak je van ieder etentje een feestje. Natuurlijk komt het kerstdiner ter sprake maar ook andere eetfeestjes zoals een gezellige picknick, een heerlijke buitenlunch of een pastafeestje.

Recepten voor iedere dag

De recepten uit De vrolijke tafel lenen zich prima voor etentjes met een gezelschap, maar je kan alle gerechten natuurlijk ook voor zijn tweetjes of viertjes bereiden. Zo is het iedere dag een feestje aan tafel.

Ook vind je geen rare ingrediënten of moeilijke bereidingen in het boek. De meeste spullen haal je gewoon in de supermarkt en de bereidingen zijn prima te doen en vaak makkelijk voor te bereiden. Kortom, een heerlijk boek voor de kookliefhebber die graag voor anderen kookt.

De vrolijke tafel bestellen

De vrolijke tafel is vanaf vandaag te koop in de boekhandel of online te bestellen bij Bol.com. Koop je het liever bij een andere boekwinkel dan vind je op Zoekeenboek.nl een makkelijk overzicht van andere online boekwinkels waar je De vrolijke tafel kan bestellen.

Hier vind je een overzicht van alle andere kookboeken van Karin Luiten.

De vrolijke tafel, Karin Luiten

Bekijk bij Bol.com