My streetfood kitchen, meer dan 150 wereldgerechten

My streetfood kitchen, meer dan 150 wereldgerechten

Soms koop je een nieuw kooboek waar je meteen alles uit zou willen koken. My streetfood kitchen, meer dan 150 wereldgerechten van Jennifer Joyce is zo’n kookboek! Toen ik het kookboek opensloeg was ik meteen verkocht en kon ik niet wachten om mijn keuken in te duiken.

In My streetfood kitchen vind je zoals de titel al aangeeft meer dan 150 recepten van over de hele wereld. Streetfood uit Mexico, Noord- en Zuid-Amerika, het Middellandse Zee-gebied en het Midden- en verre Oosten. Een culinaire ontdekkingsreis met het lekkerste streetfood van over de hele wereld.

Jennifer Joyce

Jennifer Joyce is schrijfster van kookboeken, food styliste en chef uit Engeland. Ze schreef al een groot aantal kookboeken en geeft daarnaast cursussen in Engeland. Kortom, een echte specialist als het aankomt op lekker eten. En dat straalt dit boek dan ook aan alle kanten uit.

Op haar website vind je ook het leuke (Engelstalige) blog Meals in Heels. Hier vind je inspiratie op het gebied van bijzondere smaken, gezond koken, prachtige foodfotografie en lekkere recepten. Zeker een bezoekje waard als je van lekker koken en eten houdt.

My street food kitchen, meer dan 150 wereldgerechten

My streetfood kitchen

Het boek My streetfood kitchen is het nieuwste boek van Jennifer Joyce. Ze reisde naar verschillende regio’s in de wereld om daar het lekkerste streetfood te ontdekken. Een missie die volledig is geslaagd als je de lekkere recepten uit het kookboek ziet.

Hete en zure gerechten uit China en Japan, varkensvlees en pretpannenkoeken uit Azië, lekkere burgers en koolsalade uit de VS of vurige taco’s uit Mexico en Zuid-Amerika? Dit en nog veel meer vind je terug in My streetfood kitchen.

My street food kitchen, meer dan 150 wereldgerechten

Streetfood

Streetfood is een ongrijpbaar iets. Ingrediënten zijn vaak lastig te ontcijferen, bereidingswijzes kunnen per dag verschillen en smaken kunnen per week veranderen. Jennifer Joyce is dan ook twee jaar bezig geweest om alle recepten in het boek te ontwikkelen en verfijnen.

In My streetfood kitchen vind je na veel testen gezonde en vaak nog lekkerdere versies van de oorspronkelijke gerechten. Wel is de authenticiteit behouden en kan je genieten van de echte ‘streetfood ervaring’. Dat wil zeggen prikkelende en niet al te subtiele gerechten die snel en makkelijk zijn te maken.

My street food kitchen, meer dan 150 wereldgerechten

My streetfood kitchen kopen

My streetfood kitchen, meer dan 150 wereldgerechten is een boek waar ik meteen verliefd op ben geworden. Het is een leuke manier om recepten van over de hele wereld te ontdekken en te proeven. Recepten die je thuis makkelijk kan maken en met ingrediënten die je vrij eenvoudig kan vinden.

Je kan My streetfood kitchen kopen bij Bol.com of bij je eigen boekhandel. Bij Bol.com vind je ook andere (veelal Engelstalige) kookboeken van Jennifer Joyce. Ben je een liefhebber van lekker eten, hou je ervan andere smaken te ontdekken en ben je in voor iets nieuws? Overweeg dan zeker eens het kookboek My streetfood kitchen van Jennifer Joyce.

My street food kitchen, meer dan 150 wereldgerechten

Bekijk bij Bol.com