Tasty kookboek

Tasty kookboek

Ben jij een echte food liefhebber? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het bekende food netwerk Tasty heeft namelijk het Tasty kookboek uitgebracht. Een heerlijk kookboek vol comfort food. Niet heel gezond, wel heel erg lekker.

Hieronder lees je mijn review van dit Tasty kookboek. Wat kan je nou precies verwachten van het kookboek en is het iets voor jou? Lees snel verder en ontdek de wondere wereld van Tasty als je deze nog niet kent. En ben je wél bekend met Tasty dan weet je natuurlijk dat je dit boek meteen moet bestellen.

Tasty kookboek

Tasty

Zit je regelmatig op facebook en Youtube dan heb je ze vast wel eens voorbij zien komen. De heerlijke foodvideo’s van Tasty. Korte filmpjes waarin binnen een paar minuten de lekkerste gerechten tevoorschijn worden getoverd.

Voor velen is Tasty een bron van inspiratie. De simpele filmpjes zien er allemaal even aantrekkelijk uit. Mooie kleuren, van boven gefilmd en eenvoudig om te volgen. Een voorbeeld van zo’n filmpje zie je hieronder. Alleen is het niet altijd even handig om te koken vanaf een filmpje.

Tasty kookboek

Daar is met het Tasty kookboek gelukkig een oplossing voor gevonden. In dit boek vind je 90 heerlijke recepten die grotendeels gebaseerd zijn op de bekende filmpjes. Net als je gewend bent van Tasty zijn ook de recepten in het Tasty kookboek allemaal even lekker. Dit maakt het alleen al een leuk boek om door te bladeren.

Het Tasty kookboek is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken:

  • van alles met kaas
  • vlees
  • gevogelte
  • vis, schaal- en schelpdieren
  • eieren
  • vegetarisch
  • desserts
  • brunch
  • voor de buis
  • etentjes

Via een handig register acherin het boek kan je alle recepten makkelijk terugvinden.

Tasty kookboek

De recepten

Verwacht in het Tasty kookboek geen verzameling gezonde recepten. Comfort food is het magische woord bij het Tasty food netwerk. Dus lekkere en makkelijke recepten waar je meteen trek van krijgt. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee.

Net als bij de filmpjes op Tasty zijn ook de recepten in het boek makkelijk te volgen. Aan de hand van duidelijke stappen zie je meteen wat je moet doen. De technieken die worden gebruikt worden goed uitgelegd. Bovendien kan je deze weer toepassen bij andere bereidingen. Zo leer je echt koken zoals koken bedoeld is.

Hieronder zie je een voorbeeld van het recept dat eerder in deze review als filmpje stond.

Tussen alle recepten vind je ook een aantal handige basics waar je alle kanten mee op kan. Ook de zogenaamde voorraadkast-hacks zijn handig. Zo heb je altijd de producten op voorraad om direct mee aan de slag te kunnen.

Tasty kookboek
Tasty kookboek

Voor wie?

Wil je eens een wat ander kookboek waar je jezelf en anderen mee kan verrassen? Dan is het Tasty kookboek echt iets voor jou. De niet alledaagse maar allemaal even lekkere recepten zijn door iedereen wel te maken. En hoe meer je er maakt hoe makkelijker het zal gaan.

Neem zeker eens een kijkje op de Tasty website om een indruk te krijgen van de soorten recepten die je kan verwachten. Zo krijg je meteen een gevoel bij de ‘Tasty filosofie’.

Tasty kookboek

Tasty kookboek kopen

Je kan het Tasty kookboek kopen bij Bol.com. Voor € 17,50 krijg je een superleuk kookboek toegestuurd waaruit je direct aan de slag kan. Je kan natuurlijk ook informeren bij je lokale boekwinkel of zij het Tasty kookboek in het assortiment hebben.

Tasty kookboek

Bekijk bij Bol.com