WAYOOH! Da’s handig, Ramon Beuk

WAYOOH! Da’s handig, Ramon Beuk

WAYOOH! Da’s handig van Ramon Beuk is een erg leuk kookboek. In het boek vind je niet alleen recepten maar ook veel tips en tricks. En dankzij de handige schema’s in het kookboek hoef je maar één keer boodschappen te doen voor de hele week. Bovendien voorkom je hiermee voedselverspilling, je slaat dus twee vliegen in één klap.

Ik wil op je aanrecht, in of naast je bed...

Over Ramon Beuk

Ramon Beuk ken je misschien nog wel als televisiekok en presentator. Ik ben groot fan van zijn manier van koken, Thuis uit eten was zelfs een van mijn eerste kookboeken. Inmiddels heeft Ramon Beuk een groot aantal kookboeken uitgebracht waarvan WAYOOH! Da’s handig de meest recente is. Op zijn eigen website lees je veel meer over Ramon.

In WAYOOH! Da's handig van Ramon Beuk vind je handige QR-codes.

Over WAYOOH! Da’s handig

WAYOOH! Da’s handig is meer dan een kookboek alleen. Het is een soort keukencoach in boekvorm die je naast recepten ook veel tips en trucs leert. Deze tips en trucs zijn voorzien van een QR-code zodat je ze op je mobiel kan bekijken. Dat vind ik zelf een erg leuke en handige toevoeging aan het boek en zou ik graag in meer kookboeken willen zien.

Zoals gezegd is het kookboek een soort keukencoach. De ondertitel is niet voor niets ‘1e zelfhulpboek in de keuken’. Door jezelf Ramons manier van koken eigen te maken krijg je steeds meer vertrouwen in je kunnen. Je ontwikkelt dankzij WAYOOH! logica, overzicht en planning waardoor je zonder stress in de keuken staat.

Een impressie van een weekoverzicht in het kookboek

WAYOOH! Da’s handig is dus geen standaard kookboek. Daar zijn er al genoeg van en vaak belanden ze uiteindelijk in de boekenkast. Met dit kookboek leer je ook wat je met overgebleven ingrediënten doet. Of hoe je de volgende dag weer iets lekkers kan maken met de restjes van de dag ervoor. Daarmee onderscheidt WAYOOH! Da’s handig zich van andere kookboeken.

Over de recepten

Natuurlijk staan er veel lekkere recepten in het boek. Net als in de andere boeken van Ramon Beuk zijn deze makkelijk te maken en erg veelzijdig. Voor de meeste recepten heb je geen moeilijke ingrediënten nodig wat het boodschappen doen eenvoudig maakt. En door de QR-code te scannen heb je jouw boodschappenlijstje in één keer op je mobiel staan.

Zo zien de recepten in WAYOOH! Da's handig er uit

Ook vind je bij de recepten tips en trucs om ze eenvoudig aan te passen. Zo kan je er bijvoorbeeld makkelijk een vegetarische variant van maken. De recepten zijn voorzien van mooie foto’s en een duidelijk overzicht met wat je nodig hebt. Voor een romige spinazie met kabeljauw of een lekkere pompoenpuree met champignons en gamba’s.

Het recept voor de romige spinazie met kabeljauw
Een van de tips en trucs uit het boek
Impressie van WAYOOH! Da's handig

WAYOOH! Da’s handig kopen?

Of je nu een kookboek met recepten ter inspiratie zoekt of juist wat extra hulp in de keuken kan gebruiken. WAYOOH! Da’s handig is voor allebei de doelen geschikt. Dankzij de leuke manier van koken en plannen leer je op een gestructureerde manier koken. En de recepten zijn zo veelzijdig en aantrekkelijk dat je deze met alle liefde bereidt en serveert. Ik kan je WAYOOH! Da’s handig dus echt aanraden.

De omslag van WAYOOH! Da's handig van Ramon Beuk

Je kan WAYOOH! Da’s handig bestellen bij Bol.com of vraag ernaar bij je lokale boekwinkel.

Bestel bij Bol.com