Home Baked

Home Baked

Yvette van Boven is de auteur van het bekende en erg populaire kookboek Home Made. Maar behalve van lekker koken houdt Yvette gelukkig ook van bakken, en dan kan het bakboek Home Baked natuurlijk ook niet uitblijven.

Home Baked bestaat al een tijdje maar als je het kookboek nog niet kent is het zeker het kopen waard. Home Baked staat namelijk bomvol lekkere recepten voor koekjes, taarten, cakes en brood. En wil je wat anders dan zoetigheid dan vind je gelukkig ook genoeg hartige baksels in het boek.

Home Baked, Yvette van Boven

Yvette van Boven

Kookliefhebbers kennen Yvette van Boven natuurlijk al van haar recepten voor o.a. de Volkskrant en haar kookboek Home Made. En afgelopen zomer kon heel Nederland genieten van het erg leuke kookprogramma Koken met Van Boven.

Yvette van Boven houdt van pure ingrediënten en het plezier dat zij beleeft aan het koken en bakken straalt er gewoon van af. Als je haar kookboeken leest of haar programma kijkt krijg je meteen zin om in de keuken te duiken.

Home Baked, Yvette van Boven

Over Home Baked

Zoals gezegd vind je in Home Baked allerlei soorten recepten om zelf te bakken. Zoete koekjes, hartige taarten, patisserie, cakes, brood… je kan het zo gek niet bedenken of het staat er in. Zelfs recepten om eens voor je hond te maken ontbreken niet in het boek.

Voor alle recepten geldt dat heel duidelijk wordt beschreven hoe je deze maakt. In heldere stappen wordt uitgelegd hoe je te werk moet gaan waardoor de kans op mislukkingen klein blijft.

Ook de gebruikte ingrediënten zijn niet te exotisch, het meeste kan je zo in je directe omgeving kopen. Je vindt in Home Baked van alles door elkaar, van gluten- en suikervrije recepten tot heerlijke taarten bomvol zoets. Voor ieder is er dus wel wat te vinden.

Bovendien vind je in het boek erg veel tips om meer uit je baksels te halen en een leuk hoofdstuk met wat er allemaal fout kan gaan én hoe je dit oplost. Een must-have dus voor iedereen die graag bakt of er mee wil beginnen.

Home Baked, Yvette van Boven

Home Baked kopen

Home Baked is o.a. te koop bij de kookwinkel en je lokale boekwinkel. Bestel je Home Baked liever online dan kan je Home Baked kopen bij Bol.com. In de meeste gevallen heb je deze dan al de volgende dag in huis. Dus zet je oven maar vast aan en verras jezelf en je omgeving met heel veel lekkers.

Home Baked, Yvette van Boven

Bekijk bij Bol.com