Airfryer kookboeken

Airfryer kookboeken

In deze airfryer kookboeken vind je leuke recepten met de airfyer. Dat is een soort friteuse die gebruik maakt van hete lucht. Hierdoor gebruik je minder vet en frituur je dus gezonder. Weet je niet precies wat je allemaal kan met dit apparaat? Dan lees je hier alles over de airfryer.

Zelf gebruik ik de airfryer vooral om lekker knapperige patat te maken. Maar je kan er veel meer mee. Zo maakte ik er bijvoorbeeld ook al eens heerlijke loempia’s mee. Veel verder kwam ik eigenlijk niet, dus ik ging op zoek naar inspiratie. Zo kwam ik een aantal leuke kookboeken voor de airfryer tegen. Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje.

Het Airfryer kookboek

Het Airfryer kookboek is uitgegeven door Veltman Uitgevers. In dit kookboek vind je maar liefst 100 recepten met de airfryer. Van voorgerechten tot desserts, van groenten tot vlees. Erg lekker klinkt bijvoorbeeld de ribeyesteak met Café de Paris-boter. Zelf zou ik er nooit aan hebben gedacht zoiets in de airfryer te maken. En zo vind je nog veel meer leuke en duidelijke recepten in dit boek.

Het Airfryer kookboek

Bekijken

Airfryer

Het kookboek Airfryer is geschreven door Danny Jansen. Je kent deze kok misschien wel van televisie. In Airfryer vind je veel originele recepten maar ook handige tips. De recepten in het boek zijn vegetarisch, met vis, vlees of gevogelte. Dit wordt duidelijk aangegeven met pictogrammen. Niet alleen frites en snacks maar bijvoorbeeld ook lasagne, groente en gebakjes. Alle recepten zijn duidelijk geschreven en met goed verkrijgbare ingrediënten.

Airfryer, Danny Kansen

Bekijken

Alles uit de airfryer

Alles uit de airfryer is al een wat ouder boek. Het is onderverdeeld in zoete, vis, vlees, vegetarische, borrel en lunchrecepten. Het is een leuk boek waarin je goed ziet wat er allemaal mogelijk is. Ook bij Alles uit de airfryer zijn de recepten weer erg duidelijk beschreven. Ingrediënten, hoeveelheid en bereiding zijn makkelijk terug te zien. Daarnaast vind je bij ieder recept een mooie foto.

Alles uit de airfryer

Bekijken

Wereldsmaken uit de airfryer

Wereldsmaken uit de airfryer is de opvolger van het boek hierboven. In dit boek vind je airfryer varianten op recepten uit verschillende landen. Waar Alles uit de airfryer wat toegankelijker is dat hier iets minder het geval. Toch is het een leuk boek om te vermelden. Je vindt er vooral veel leuke en lekkere hapjes in. Bijvoorbeeld voor tussendoor of bij een borrel. Maar gelukkig ook recepten voor het avondeten of de lunch. Leuk als je uitgekeken bent op je andere airfryer kookboeken. Misschien iets minder aan te raden als je de airfryer nog moet leren kennen.

Wereldsmaken uit de airfryer

Bekijken

Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Makkelijke gerechten uit de Airfryer richt zich wat meer op wie net een airfryer heeft. In het boekje wordt veel verteld over de Philips airfryers. Maar de recepten kunnen ook met andere apparaten worden gebruikt. Het is een compleet boekje met niet alleen airfryer recepten. Ook recepten voor sauzen en rubs vind je er bijvoorbeeld in terug. Het boekje ziet er wat goedkoop uit en bevat geen receptfoto’s. Toch vind je er genoeg inspiratie in om alle mogelijkheden van je airfryer te ontdekken.

Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Bekijken