Chickslovefood, het 5 or less-kookboek

Chickslovefood, het 5 or less-kookboek

Ik kan enorm genieten van een kookboek, van dikke klassiekers tot eigentijdse kookboeken. Ik was gisteren dan ook blij verrast toen mijn vriendin me een nieuw kookboek gaf. Het was ‘Chickslovefood, het 5 or less-kookboek’ van het gelijknamige kookblog.

Chickslovefood, het 5 or less-kookboek is een erg leuk kookboek bomvol lekkere, eenvoudige en gezonde recepten. Stuk voor stuk met niet meer dan 5 ingrediënten. Allemaal makkelijk te maken en ook nog eens lekker en gezond, wat wil je nog meer?

Ik genoot al van hun website en ook dit leuke kookboek is een aanwinst voor mijn boekenplank. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken ontbijt, lunch, diner, borrel en sinner sunday. Dat laatste met iets minder gezonde maar wel heel erg lekkere recepten.

Met heerlijke maar eenvoudige gerechten als bananenpannenkoeken, wraps met romige garnalen en biefstuk met parmezaanse kaas en rucola is er voor iedere gelegenheid wel wat lekkers te vinden. En die Snickertaart uit het hoofdstuk sinner sunday? Tja, die moet natuurlijk eens geprobeerd worden!

Het boek Chickslovefood, het 5 or less-kookboek is o.a. te bestellen bij Bol.com. Een echte aanrader als je op zoek bent naar snelle en gezonde recepten die ook nog eens lekker zijn. Wat zeg ik? Heel lekker!

Chickslovefood, het 5 or less-kookboek

Bekijk bij Bol.com